Bereid uw bezoek aan het recyclagepark voor

Het gemeentelijk recyclagepark is gelegen in de Lijnstraat 82, 9831 Deurle en is bereikbaar via de afslag Broekstraat op de N43 (Xavier De Cocklaan). De Lijnstraat is een eenrichtingsstraat.

Doelgroep

Inwoners, zelfstandigen, bedrijven en gebruikers van een tweede verblijf.

Procedure

U dient het afval aan te bieden per fractie. Sorteer dus op voorhand alle afvalstoffen per fractie.

Haal spullen die uit verschillende materialen bestaan zo veel mogelijk thuis reeds uit elkaar.

Indien u zowel in de betalende als de gratis zone moet zijn, gaat u eerst naar de betaalzone. Eens u in de gratis zone bent, kan u zich niet meer aanmelden voor de betalende zone zonder het park te verlaten.

Als u meerdere betalende afvalstoffen hebt, zal u meerdere keren over de weegbrug moeten rijden. Als de afvalstoffen niet op voorhand gesorteerd zijn, wordt de duurste fractie aangerekend.

Nodig

Inwoners ingeschreven in het bevolkingsregister krijgen toegang tot het recyclagepark door middel van hun elektronische identiteitskaart.

Als zelfstandige, bedrijf of gebruiker van een tweede verblijf kan u een elektronische toegangskaart aanvragen. Een elektronische toegangskaart kan u hier aanvragen.

Uitzonderingen

Bedrijven en zelfstandigen met een zetel in Sint-Martens-Latem kunnen enkel gebruik maken van deze inzamelkanalen als de aard én de hoeveelheid vergelijkbaar is met het afval van een gewoon huishouden. Indien het om grotere hoeveelheden gaat moeten zij zelf een ophaler aanstellen.

Recyclagepark
Lijnstraat 82
9831 Sint-Martens-Latem
België
10:00 - 17:00
Gesloten
13:00 - 17:00
Gesloten
13:00 - 17:00
Gesloten
13:00 - 17:00

Opgelet: een kwartier voor sluitingstijd wordt geen toegang meer verleend tot het park.