Betaal minder voor groene stroom! 

  • 10 november 2020

Wil u besparen op uw energiefactuur en tegelijkertijd uw steentje bijdragen aan een beter klimaat. Dat kan met de groepsaankoop groene stroom van Provincie Oost-Vlaanderen. Onze gemeente ondersteunt dit initiatief.

Jaarlijks organiseert de provincie Oost-Vlaanderen een groepsaankoop. Doordat er duizenden gezinnen inschrijven, drukken ze met de groepsaankoop de prijs én bent u bovendien zeker dat uw energie door duurzame bronnen is opgewekt.

Hoe werkt het?

Wie interesse heeft kan zich nog tussen 23 november 2020 en 2 februari 2021 inschrijven voor de groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de provincie Oost-Vlaanderen. Inschrijven is vrijblijvend en gratis. 

Nadat de leverancier die de beste voorwaarden gaf voor de groepsaankoop bekend is, wordt u gecontacteerd met een voorstel op maat. Op dat moment kan u vergelijken met uw huidig energiecontract voor gas of elektriciteit. Vindt u het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2021. De overstap naar uw nieuwe leverancier wordt voor u geregeld. 

Inschrijven

Inschrijven kan via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom 
Heeft u hulp nodig bij uw inschrijving, wil u meer informatie, of zit u met andere vragen over uw energiecontract? 
Dan kan je terecht bij Wonen Leie & Schelde tijdens het wekelijks zitmoment op vrijdagvoormiddag. Neem zeker uw laatste jaarafrekening van gas en elektriciteit mee. 
 

Wonen Leie & Schelde / Woonloket
Wonen Leie & Schelde
Vennelaan 23
9830 Sint-Martens-Latem
België
Gesloten
Gesloten
08:00 - 12:00
Maak steeds vooraf een afspraak!
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten