Hoe betaalt u voor het recyclagepark?

Inwoners ingeschreven in het bevolkingsregister krijgen toegang tot het recyclagepark door middel van hun elektronische identiteitskaart. Na betaling wordt het saldo op uw identiteitskaart bijgewerkt.

Als zelfstandige, bedrijf of gebruiker van een tweede verblijf kan u een elektronische toegangskaart aanvragen. De aanmaakkost bedraagt 5 euro. Wanneer u met deze kaart aanmeldt, betaalt u steeds het hoogste tarief.

Minimum saldo

Zolang uw saldo niet onder nul staat, kan u terecht in het gratis gedeelte van het recyclagepark. Indien uw saldo negatief is door uw laatste bezoek, dient u eerst uw rekening op te laden.

Om toegang te krijgen tot het betalend gedeelte van het recyclagepark, dient minimum 3 euro op uw rekening te staan.

Betaling geldt voor het ganse gezin

Rekeningen zijn gekoppeld aan gezinnen. Alle elektronische identiteitskaarten met eenzelfde adres zijn dus aan één rekening gekoppeld.

Laad uw rekening

In het gemeentehuis

Aan het onthaal via bancontact of cash.

Op het recyclagepark

Via bancontact. Het is niet mogelijk cash te betalen. Opladen voor een volgend bezoek kan ook bij het buitenrijden. Het krediet is onmiddellijk beschikbaar.

Saldo raadplegen

U kan uw saldo raadplegen aan het onthaal van het gemeentehuis of in het recyclagepark. U hoeft niet langs te komen, een telefoontje of mail volstaat om uw saldo na te vragen.

Wanneer u de betaalzone van het recyclagepark verlaat, zal de parkwachter uw aangeboden gewicht en rekeningsaldo meedelen.

Zelfstandigen kunnen een factuur aanvragen. Deze vraagt u aan aan de betaalzuil van het portierhuisje en krijgt u vervolgens van de parkwachter.

Saldo terugvorderen

Bij verhuis kan u uw saldo terugvorderen. Dit kan u hier aanvragen.

Recyclagepark
Lijnstraat 82
9831 Sint-Martens-Latem
België
Gesloten
13:00 - 17:00
Gesloten
13:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Gesloten
13:00 - 17:00

Opgelet: een kwartier voor sluitingstijd wordt geen toegang meer verleend tot het park.