Uit uw kot voor uw kot: woon- en energiemarkt op 26 oktober 2021

  • 14 oktober 2021

De interlokale vereniging Wonen Leie en Schelde startte in 2020 gloednieuwe woon- en energieloketten op. Tijdens zo'n zitdag kan elke inwoner met vragen over bouwen, wonen en huren, gratis terecht bij een deskundige. COVID stak echter een stokje voor deze fysieke doorstart.

Uit uw kot voor uw kot

Met de campagne ‘Uit uw kot voor uw kot’ wil ‘Wonen Leie en Schelde’ haar woon-en energieloketten nog eens extra in de kijker zetten. Daarom organiseert de vereniging in elke aangesloten gemeente een heuse infomarkt om de burger te informeren over alles wat te maken heeft met wonen, huren, (ver)bouwen, energiezuinige investeringen, premies en contracten.

In Sint-Martens-Latem gaat deze woon- en energiemarkt door op 26 oktober 2021, doorlopend van 16 uur tot 20 uur, in de Brouwerijschuur (Dorp 24). De informarkt is gratis en u hoeft zich niet in te schrijven.

“We weten dat veel mensen met vragen zitten over hun woning,” zegt schepen Hans Van Hooland, die actief is in het bestuur van Wonen Leie & Schelde. “Daarom hebben we een team van experten samengesteld om onze inwoners maximaal te adviseren en te begeleiden bij hun vragen.

Met de ‘Uit uw Kot voor uw Kot’ momenten tonen we dat we aangesproken willen worden. We zorgen voor een namiddag met alles wat we gemist hebben in de COVID-periode. Een warm welkom, een kop koffie of een drankje en een mini-infomarkt over wonen en energie met onze eigen experten.”

 

Permanente zitdagen

In Sint-Martens-Latem worden er naast de eenmalige energie-en woonmarkt dus ook permanente zitdagen georganiseerd. Elke vrijdagvoormiddag bent u na afspraak van harte welkom in het sociaal huis. “We hopen dan ook ten zeerste dat inwoners de weg naar de woon- en energieloketten vinden. We willen ze zo goed mogelijk ondersteunen om de woning waarin ze wonen duurzaam en energievriendelijker te maken."

 

Sociaal huis
Vennelaan 23
9830 Sint-Martens-Latem
België
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
Gesloten
Gesloten
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.