Andere activiteiten 50+

Het OCMW organiseert activiteiten voor 50-plussers. Door de corona-pandemie zijn het aantal activiteiten momenteel beperkt. Het OCMW brengt u op de hoogte wanneer de activiteiten hervatten. Hou zeker ook onze website en Facebook-pagina in de gaten, of schrijf je in op onze nieuwsbrief

 

Voor de taallessen, tekenen/schilderen en sporten, schrijft u op voorhand in, klik hier.

 

Kaarten

Vrijwilligers begeleiden elke eerste woensdag van de maand kaartliefhebbers in de polyvalente zaal van het Seniorenflatgebouw. Ze starten om 13.30 uur. Vrije toegang.

 

Tekenen, schilderen

Wilt u uw teken- en schildertalenten oefenen? U bent elke donderdag tussen 14 uur en 17 uur welkom in de polyvalente zaal van het Seniorenflatgebouw.

Prijs: 50 euro/jaar. Schrijf u in met bovenstaande link.

 

Taallessen

U kan uw Nederlands, Engels en/of Frans bijscholen van september tot juni.

Nederlandse les op maandag; Engelse les op dinsdag en Franse les op woensdag. Telkens van 9 tot 11 uur. De lessen zijn in verschillende niveau's onderverdeeld.

Bekwame vrijwilligers geven deze taallessen in de lokalen van het Seniorenflatgebouw.

Prijs: 50 euro/schooljaar. Schrijf u in met bovenstaande link.

 

Handwerk

De 'Mariekes' komen wekelijks samen op maandag van 13.30 - 17 uur, in de polyvalente zaal van het Seniorenflatgebouw. Ze werken samen of individueel aan hun handwerk. Jaarlijks stellen ze hun handgemaakte stukken, brei- en haakwerk, patchwork, ... tentoon op de kerstmarkt en het kerstdorp. Vrije toegang.

 

Nieuwe activiteiten

Het OCMW Sint-Martens-Latem is steeds op zoek naar nieuwe activiteiten en nieuwe vrijwilligers die meehelpen om de waaier aan activiteiten uitgebreider, doelgerichter en actueler maken! Heeft u nieuwe creatieve ideeën? Wij appreciëren elke positieve insteek.

Sociaal huis
Vennelaan 23
9830 Sint-Martens-Latem
België
Gesloten
Gesloten
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
08:00 - 12:00
Namiddag op afspraak.
alle openingsuren